Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)41g29kcal0.7g6.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Janssonfile (Abba), annos 100g6.3g8.8kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g146kcal4.2g18g6g0.2g
Valittu annoskoko79g73kcal2.1g9g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna40g36kcal1.1g4.5g1.5g0.1g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411