Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g12g12kcal2.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g60kcal7g1g2.8g1g
Valittu annoskoko79g30kcal3.5g0.5g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.8g0.3g0.7g0.3g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852