Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Perunajauhot,rainbow18g57kcal0g14.3g0g0.2g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 10g4.8kcal0.1g0.9g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.2g20kcal0g5.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 10g4.3kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g351kcal5.2g71.8g4.2g1.6g
Valittu annoskoko79g175kcal2.6g35.9g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g88kcal1.3g18g1.1g0.4g
Arvot/100g100g222kcal3.3g45.5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386