Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)16g8.8kcal1.3g0.8g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)25g93kcal7.5g0g6.7g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Pekoni rasvainen 6.3g24kcal0.8g0g2.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g13g28kcal2.4g0g2.1g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)5g7.8kcal1.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g361kcal30.2g1.6g25.6g1g
Valittu annoskoko79g181kcal15.1g0.8g12.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g90kcal7.6g0.4g6.4g0.3g
Arvot/100g100g229kcal19.2g1g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842