Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 31g43kcal3.9g0.1g3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g23g108kcal1.6g11.7g6.1g0g
Hermesetas-jauhe1.1g3.3kcal0g0.6g0g0.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen1.7g6.1kcal0.8g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g647kcal13.2g26.2g54.8g1.2g
Valittu annoskoko79g323kcal6.6g13.1g27.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g162kcal3.3g6.6g13.7g0.3g
Arvot/100g100g411kcal8.4g16.6g34.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038