Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)7.5g24kcal1.4g1.1g1.5g0g
Kookosrasva (Cocos)38g334kcal0g0g37.5g0g
Vispikerma, Milbona13g45kcal0.3g0.3g4.8g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g5g33kcal1.3g0.6g3g0.1g
Murot, Rice Crispies2.5g10kcal0.1g2.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly13g18kcal1.9g1.1g0.7g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g936kcal10g13g95g14g
Valittu annoskoko79g468kcal5g6.5g47.5g7g
Annoskoko puolitettuna39g234kcal2.5g3.3g23.8g3.5g
Arvot/100g100g595kcal6.4g8.3g60.4g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868