Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g19g41kcal1.8g7.5g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.9g0g1.5g0g
Salsa medium (Rainbow)13g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g2.5g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman15g30kcal3.3g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g211kcal16.6g17.8g7.6g4g
Valittu annoskoko79g106kcal8.3g8.9g3.8g2g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal4.2g4.5g1.9g1g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225