Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 6.5g3.9kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl29g107kcal8.4g0g8.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g12g70kcal2.4g0.8g6.3g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g2.2g0.7kcal0g0g0g1.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)3.3g8.3kcal0.5g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g455kcal30g6g34.2g5.4g
Valittu annoskoko79g227kcal15g3g17.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna39g114kcal7.5g1.5g8.6g1.4g
Arvot/100g100g289kcal19g3.8g21.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488