Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)3.7g7.5kcal0.9g0.1g0.4g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%13g14kcal2.3g0.4g0.4g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali56g11kcal1g1.2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g65kcal8.4g3.4g1.8g2.6g
Valittu annoskoko79g32kcal4.2g1.7g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal2.1g0.9g0.5g0.7g
Arvot/100g100g41kcal5.3g2.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837