Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali37g7.7kcal0.4g1.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)18g42kcal3.1g0g3.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit11g14kcal0.3g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g136kcal7.8g4.4g10g2.2g
Valittu annoskoko79g68kcal3.9g2.2g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2g1.1g2.5g0.6g
Arvot/100g100g86kcal5g2.8g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996