Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis266g298kcal58.6g0g8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g6.7g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g6.7g4.9kcal0.3g0.9g0g0g
Ketsuppi, Heinz23g24kcal0.2g5.6g0g0.3g
Sinappinen salaatinkastike pirkka10g33kcal0.9g0.8g3.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 433g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Valkopippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g999kcal125.2g46g36.4g3.2g
Valittu annoskoko780g499kcal62.6g23g18.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna390g250kcal31.3g11.5g9.1g0.8g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859