Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g23g48kcal3.1g4.8g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Timjami, annos 3g3.8g8kcal0.3g1g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1584kcal66g51.4g120.6g14.4g
Valittu annoskoko780g792kcal33g25.7g60.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna390g396kcal16.5g12.9g30.2g3.6g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407