Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g15g108kcal0.2g0.2g12g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 585g171kcal6g27.3g1.8g10.7g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1592kcal19.2g65g133g22.8g
Valittu annoskoko780g796kcal9.6g32.5g66.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna390g398kcal4.8g16.3g33.3g5.7g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768