Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g325g390kcal58.5g5.5g14.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow100g340kcal7g77g0.8g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g150g53kcal2.7g9.6g0.3g4.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5.5g15kcal0.5g0.9g1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g1707kcal140g195.2g40.6g11.2g
Valittu annoskoko780g854kcal70g97.6g20.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna390g427kcal35g48.8g10.2g2.8g
Arvot/100g100g109kcal9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155