Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.1g6.8g1g8.7g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)23g19kcal0.8g4.4g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa58g175kcal13.4g0g13.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g58g163kcal11.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g2627kcal130.6g32.8g216.8g17.4g
Valittu annoskoko780g1314kcal65.3g16.4g108.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna390g657kcal32.7g8.2g54.2g4.4g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366