Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)395g497kcal74.6g13.4g15.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g123g344kcal22.1g0.6g28.2g0g
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Kuohukerma (Ingman)110g373kcal2.4g3.4g38.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g2507kcal201.4g47.4g165.4g4.4g
Valittu annoskoko780g1254kcal100.7g23.7g82.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna390g627kcal50.4g11.9g41.4g1.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895