Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 219g716kcal22.3g145.2g2.4g7.3g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g162g421kcal29.1g0.8g32.4g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)324g113kcal3.2g22.3g1.6g4.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g77g230kcal19.9g1.5g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g2958kcal149g339.6g105g23.6g
Valittu annoskoko781g1479kcal74.5g169.8g52.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna390g740kcal37.3g84.9g26.3g5.9g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944