Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio4.1g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g760kcal48.4g23.2g47.8g16.6g
Valittu annoskoko781g380kcal24.2g11.6g23.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna390g190kcal12.1g5.8g12g4.2g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.5g3.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169