Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta337g506kcal67.5g0g27g0.3g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.9g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Ketsuppi, meira10g7.1kcal0.2g1.6g0g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.3g3.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g1227kcal141g21.8g65.6g2.2g
Valittu annoskoko781g614kcal70.5g10.9g32.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna390g307kcal35.3g5.5g16.4g0.6g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160