Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4000g1823kcal120g192g60g0g
Kananmuna 50g(kpl)2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo80g568kcal0.2g0.2g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g19752kcal1033.4g2218.8g711.2g91g
Valittu annoskoko7800g9876kcal516.7g1109.4g355.6g45.5g
Annoskoko puolitettuna3900g4938kcal258.4g554.7g177.8g22.8g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326