Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)120g120kcal9g20.4g0.6g2.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Tomaatti, tuore1000g203kcal6g38g3g14g
Sieni tatti, hapero 600g166kcal11g17.4g3g11.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g400g44kcal3.2g6.4g0.4g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g3236kcal91.2g307.8g178.8g107.8g
Valittu annoskoko7800g1618kcal45.6g153.9g89.4g53.9g
Annoskoko puolitettuna3900g809kcal22.8g77g44.7g27g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711