Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2662g2982kcal585.7g0g79.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g599kcal0g0g66.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g685kcal20.3g139.8g2.4g7g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g67g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g67g49kcal3g8.6g0.1g0g
Ketsuppi, Heinz233g240kcal2.1g56.1g0.2g2.8g
Sinappinen salaatinkastike pirkka100g329kcal9.4g7.8g32.9g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 4326g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu67g69kcal5.3g10.8g0.4g1.4g
Valkopippuri 13g38kcal1.4g5.6g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15600g9989kcal1254.6g458g366g33g
Valittu annoskoko7800g4994kcal627.3g229g183g16.5g
Annoskoko puolitettuna3900g2497kcal313.7g114.5g91.5g8.3g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859