Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1200g8705kcal14.3g4.8g975.6g0g
Sokeri 2380g9660kcal0g2377.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 320g1184kcal59.2g35.2g69.4g97.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g480kcal0g118.8g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g16g64kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15613g55195kcal942g6948.2g2553.2g285.6g
Valittu annoskoko7806g27598kcal471g3474.1g1276.6g142.8g
Annoskoko puolitettuna3903g13799kcal235.5g1737.1g638.3g71.4g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249