Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4004g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)120g120kcal9g20.4g0.6g2.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g601g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Selleri, annos 50g400g56kcal4g12g0g0g
Tomaatti, tuore1001g203kcal6g38g3g14g
Sieni tatti, hapero 601g166kcal11g17.4g3g11.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g400g44kcal3.2g6.4g0.4g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g3239kcal91.2g307.8g179g107.8g
Valittu annoskoko7808g1620kcal45.6g153.9g89.5g53.9g
Annoskoko puolitettuna3904g810kcal22.8g77g44.8g27g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711