Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g2460g2337kcal172.2g369g24.6g196.8g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2139g7273kcal299.5g0g663.1g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1711g342kcal42.8g20.5g8.6g0g
Sipuli (kuorittu)642g173kcal8.3g30.8g1.3g10.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g214g223kcal16.9g34.9g1.3g4.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 535g1766kcal10.7g16g187.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g481kcal0g0g53.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g54g390kcal0.5g0.5g42.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g25971kcal1101.8g943.4g1964.8g424g
Valittu annoskoko7808g12986kcal550.9g471.7g982.4g212g
Annoskoko puolitettuna3904g6493kcal275.5g235.9g491.2g106g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701