Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2560g14592kcal583.7g499.2g1269.8g153.6g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti640g3629kcal156.8g89g293.8g0g
Saksanpähkinä 384g2612kcal56.4g12.7g250.4g61.1g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g640g2394kcal147.2g0g198.4g179.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g384g38kcal5.8g0g2.3g326.4g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g46530kcal1899.8g1201.8g4029.4g1440.6g
Valittu annoskoko7808g23265kcal949.9g600.9g2014.7g720.3g
Annoskoko puolitettuna3904g11632kcal475g300.5g1007.4g360.2g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200