Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl80g704kcal0g0g79.9g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)1279g1714kcal255.8g0g76.7g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g533g1332kcal74.6g18.1g106.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto320g895kcal60.8g0g70.4g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2665g1093kcal37.3g215.9g8g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1599g1039kcal25.6g239.8g1.6g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1332g1999kcal21.3g46.6g199.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g17552kcal950.8g1040.8g1086.2g0g
Valittu annoskoko7808g8776kcal475.4g520.4g543.1g0g
Annoskoko puolitettuna3904g4388kcal237.7g260.2g271.6g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267