Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3054g3543kcal665.9g0g97.7g0g
Sipuli (kuorittu)539g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g259g375kcal15.3g79.9g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Herne 719g495kcal36.4g67.3g2.9g22.3g
Kasvisliemikuutio 40g120kcal3.8g5.3g9.3g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g72g14kcal1.4g2.9g0.4g2.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 72g16kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 144g1271kcal0g0g143.7g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)2875g5175kcal57.5g143.7g488.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g22500kcal1578.4g695g1488.4g69.6g
Valittu annoskoko7812g11250kcal789.2g347.5g744.2g34.8g
Annoskoko puolitettuna3906g5625kcal394.6g173.8g372.1g17.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.4g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176729