Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g841g504kcal12.6g109.3g0.8g7.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g721g202kcal4.3g42.9g1.4g18g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 6005g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit180g234kcal5.4g3.6g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g1916kcal46.4g318g51.4g53.4g
Valittu annoskoko7812g958kcal23.2g159g25.7g26.7g
Annoskoko puolitettuna3906g479kcal11.6g79.5g12.9g13.4g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720