Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g238g834kcal14.3g181g4g4.8g
Vesi1401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 2802g1075kcal28g193.3g5.6g70.1g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1861kcal213g0g112.1g0g
Basilika, tuore 28g7.6kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)1401g645kcal44.8g67.2g21g0g
Kananmuna kuoreton 308g440kcal38.5g0.9g31.6g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss210g704kcal46.2g0.2g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15624g11282kcal778.6g912.6g467.8g160.2g
Valittu annoskoko7812g5641kcal389.3g456.3g233.9g80.1g
Annoskoko puolitettuna3906g2821kcal194.7g228.2g117g40.1g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309796