Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g5600g8064kcal1232g0g336g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1000g1200kcal23g48g100g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1000g1100kcal23g40g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15632g23157kcal2566.4g212.8g1315.2g25.4g
Valittu annoskoko7816g11578kcal1283.2g106.4g657.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna3908g5789kcal641.6g53.2g328.8g6.4g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691