Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore188g19kcal1.1g3.2g0.2g1.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g156g39kcal2g6.6g0.3g0g
Hunajameloni kuorittu 94g34kcal0.6g7.3g0.1g0.8g
Cantaloupe meloni94g19kcal0.6g3.8g0.1g0.8g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Viinietikka balsami14g4.9kcal0g0.1g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl13g110kcal0g0g12.5g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g492kcal10.8g47.6g26.8g8.8g
Valittu annoskoko783g246kcal5.4g23.8g13.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna391g123kcal2.7g11.9g6.7g2.2g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552