J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g188g113kcal2.8g24.4g0.2g1.7g
Herne, pakaste (rainbow)271g231kcal16.3g40.7g0g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 209g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g4.2g8.3kcal0.2g1g0.4g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g104g115kcal3.1g3.3g10.4g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g6.3g1.6kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1565g936kcal44.8g139.8g22g20.2g
Valittu annoskoko783g468kcal22.4g69.9g11g10.1g
Annoskoko puolitettuna391g234kcal11.2g35g5.5g5.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637