Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g2799g9795kcal363.8g1931g70g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1999g660kcal66g97.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 740g1404kcal200.6g0g66.6g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]740g888kcal88.8g14.8g51.8g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g400g1551kcal131.9g0g113.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Polar-juusto 15%400g1040kcal123.9g0g60g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g180g245kcal1.4g57.2g0.5g0g
Sinappi 128g168kcal5.6g18g7.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g34181kcal1996g4427.4g935.8g19.6g
Valittu annoskoko7824g17091kcal998g2213.7g467.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna3912g8545kcal499g1106.9g234g4.9g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547