Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1999g2699kcal339.8g10g143.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g180g1313kcal1.8g1.8g143.9g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g840g2939kcal59.6g671.7g5.9g0g
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g103.9g7.2g24.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2719kcal16g24g279.9g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g100g25kcal0.4g8.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g40g130kcal4g20g4g4g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15648g21197kcal919.6g1699.2g1186.6g60g
Valittu annoskoko7824g10599kcal459.8g849.6g593.3g30g
Annoskoko puolitettuna3912g5299kcal229.9g424.8g296.7g15g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524