Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g420g1386kcal54.6g264.5g10.9g34.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2183g764kcal21.8g150.6g10.9g30.6g
Sipuli (kuorittu)490g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g45g47kcal3.5g7.3g0.3g0.9g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1260g1386kcal314.9g0g12.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)560g168kcal4.5g33g0.6g0g
Paprika, punainen336g86kcal3g15.5g1.3g6.7g
Porkkana, tuore420g118kcal2.5g23.5g0.8g10.5g
Purjosipuli 280g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1400g1400kcal36.4g67.2g110.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g28g73kcal3.4g3.1g5.3g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore126g32kcal0g11.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15652g11307kcal912.2g1212.4g309.8g195g
Valittu annoskoko7826g5654kcal456.1g606.2g154.9g97.5g
Annoskoko puolitettuna3913g2827kcal228.1g303.1g77.5g48.8g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026