Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g2000g2700kcal340g10g144g0g
Voi, 1 tl, 5 g180g1314kcal1.8g1.8g144g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g840g2940kcal59.6g672g5.9g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g104g7.2g24.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g100g25kcal0.4g8.6g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g40g130kcal4g20g4g4g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15656g21208kcal920g1700g1187.4g60g
Valittu annoskoko7828g10604kcal460g850g593.7g30g
Annoskoko puolitettuna3914g5302kcal230g425g296.9g15g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524