Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g428g321kcal8.1g68.5g0.9g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g86g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g193g438kcal23.1g5g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lanttu 26g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g8.6g21kcal0.2g3.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1646kcal65.6g171.4g76.8g15.2g
Valittu annoskoko783g823kcal32.8g85.7g38.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna392g412kcal16.4g42.9g19.2g3.8g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219