Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi366g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 28g64kcal3.7g4.3g1.3g10.6g
Vehnäjauho puolikarkea 366g1255kcal37.3g256.1g4.4g12.8g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g2749kcal82g547.8g11.4g46.8g
Valittu annoskoko783g1374kcal41g273.9g5.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna392g687kcal20.5g137g2.9g11.7g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248