Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia449g629kcal76.4g0g35.9g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)40g154kcal5.3g30.7g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu66g84kcal7.3g0.2g6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1758kcal179.2g66.4g85.6g1.6g
Valittu annoskoko783g879kcal89.6g33.2g42.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna392g440kcal44.8g16.6g21.4g0.4g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107112