Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 225g66kcal1.3g11.9g0.5g4.3g
Kidneypapu, suolaliemessä237g260kcal18.5g42.6g1.2g18.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 141g451kcal37.7g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika vihreä 96g20kcal0.9g2.4g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g1793kcal119.4g124.2g87.8g53.2g
Valittu annoskoko783g896kcal59.7g62.1g43.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna392g448kcal29.9g31.1g22g13.3g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826