Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl270g324kcal51.3g2.4g11.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Ruokosokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Suippopaprika, makea, Pirkka40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Cashewpähkinä 56g323kcal11.3g10.6g26.1g2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6.2g17kcal0.5g1.1g1.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu11g101kcal0g0g11.2g0g
Maizena maissitärkkelys20g69kcal0.2g17.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g2010kcal158.8g101.2g102.6g22.2g
Valittu annoskoko783g1005kcal79.4g50.6g51.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna392g503kcal39.7g25.3g25.7g5.6g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721