Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3200g4480kcal544g0g256g0g
Paprika, punainen1160g298kcal10.4g53.4g4.6g23.2g
Kesäkurpitsa zucchini 1512g273kcal8.5g37.8g6g10.6g
Pizzajuustoraaste, annos 360g800g2240kcal248g0g136g0g
Soijakastike 160g97kcal8.3g15.2g0.1g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g80g48kcal2.4g12g0.1g0g
Paprikajauhe 80g257kcal11.8g14.7g10.4g29.9g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15664g16041kcal1696.4g373.6g832.2g175.8g
Valittu annoskoko7832g8020kcal848.2g186.8g416.1g87.9g
Annoskoko puolitettuna3916g4010kcal424.1g93.4g208.1g44g
Arvot/100g100g102kcal10.8g2.4g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192