Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 14g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Voi ingman29g206kcal0g0g22.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 149g509kcal15.1g103.9g1.8g5.2g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g297g995kcal35.6g196g7.1g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3496kcal105.2g613.8g63.6g61g
Valittu annoskoko784g1748kcal52.6g306.9g31.8g30.5g
Annoskoko puolitettuna392g874kcal26.3g153.5g15.9g15.3g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565