Ohraraepuuro

Kaikki aineet pataan ja uuniin, 200 astetta, valmistusaika noin 1 h 15 min. Välillä voi kerran halutessaan sekoittaa ainekset.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito (Valio)657g302kcal21g31.5g9.9g0g
Ohrasuurimo 112g360kcal9.2g70.5g2.2g8.5g
Kauralese 13g47kcal2.4g6g1g2.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1419kcal65.2g216g26.2g21.6g
Valittu annoskoko784g710kcal32.6g108g13.1g10.8g
Annoskoko puolitettuna392g355kcal16.3g54g6.6g5.4g
Arvot/100g100g91kcal4.2g13.8g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175993