Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK336g538kcal70.6g1g302.4g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 140g404kcal15.4g4.2g36.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g924kcal5.6g8.4g98g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3790kcal187.6g36.4g874g1.2g
Valittu annoskoko784g1895kcal93.8g18.2g437g0.6g
Annoskoko puolitettuna392g948kcal46.9g9.1g218.5g0.3g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632