Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto263g788kcal57.7g0g63g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g3.5g30kcal0g0g3.5g0g
Paprika punainen 168g49kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Parsakaali pakaste Rainbow315g63kcal9.4g6.3g0g7.9g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g35g56kcal0.7g1.3g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1971kcal138.8g30.4g145g22.2g
Valittu annoskoko784g986kcal69.4g15.2g72.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna392g493kcal34.7g7.6g36.3g5.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306235