Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g138g178kcal5.8g7g13.8g0g
Auringonkukansiemen 117g693kcal26.8g14.7g57.8g7g
Seesaminsiemen, kuorineen 70g472kcal18.8g4.8g40.6g8.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale58g35kcal5.8g2.9g0.2g42.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g70g338kcal17.2g23.3g20.2g19.9g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.9g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g23g88kcal4.2g10.3g5.2g2.5g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki154g86kcal13.1g7.7g0.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g4189kcal217g151g302.8g181.2g
Valittu annoskoko784g2094kcal108.5g75.5g151.4g90.6g
Annoskoko puolitettuna392g1047kcal54.3g37.8g75.7g45.3g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415