Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2240g16249kcal26.7g9g1821.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 3080g4271kcal385g9.2g301.8g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g2240g10730kcal156.8g1164.8g604.8g0g
Hermesetas-jauhe112g324kcal1.3g62.7g0g44.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen168g605kcal84g60.5g1.7g23.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g64357kcal1307.6g2612.4g5458.8g136.6g
Valittu annoskoko7840g32178kcal653.8g1306.2g2729.4g68.3g
Annoskoko puolitettuna3920g16089kcal326.9g653.1g1364.7g34.2g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038