Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 143g106kcal18.7g1.6g0.6g9.8g
Voi ingman286g2056kcal0g0g228.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2855g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 69g278kcal0g68.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1485g5094kcal151.3g1039.2g17.8g52g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2969g9947kcal356.3g1959.7g71.3g243.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g34962kcal1052.6g6138g636.2g610.6g
Valittu annoskoko7840g17481kcal526.3g3069g318.1g305.3g
Annoskoko puolitettuna3920g8741kcal263.2g1534.5g159.1g152.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565